21 Ekim 2012 Pazar

Beten Motor Yarışları




Motorunuzla çok eğlenceli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz. Motorunuzla çok iyi zıplayışlar yaparak oyundaki para ödüllerin in sahibi olacaksınız. Puanları toplayacaksınız. Haydi o halde hemen şov motoru oyununu oynamaya başlayın nerden mi bulacaksınız oyunu? Oyunu hemen internetten kolaylıkla indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
 Şov motoru oyununda asıl amacımız, hareketli ve güçlü zıplayışlar yapmak siz bunları yapabilirsiniz. Oyunu klavyenizin yön tuşlarını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Motor oyunları içinde en çok beğenilen oyunlardan biri olması aksiyon ve heyecan barındırması ayrıca oyunu güzel ve hareketli kılmaktadır. Oyunun içinden bahsedecek olursak uzaylı bir motorsikletli  motorunu çok sevmekte ve çok iyi kullanmalıdır.
Sizde bu konuda şov motoruna yardımcı olacak onun oyununu başarılı şekilde tamamlamasına yardımcı olacaksınız.Oyunumuz  oldukça hareketli olmasından dolayı sizler de çocuklarınızın yanında oyunu seyredebilir ve zevk alabilirsiniz. Şov motoru oyununda sizleri yalnız bırakmıyoruz haydi level atlayarak etapları geçerek çok kaliteli bir oyun çıkarabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder